Navštíveno 2899x

Ahoj,shanim nejakou gola sadu jen pro domaci prace apod..v cene kolem 2000-2500kc,tak se ptam zda se da sehnat neco slusneho a overeneho.Nebo po jake znacce se poohlednout? Dekuji za rady.
mám veškeré sady TONA a jsem nad míru spokojen, všechno vydrželo i při odtahování/dotahování hrozných zvěrstvech. Takže za mě určo TONA
jj tona je dost dobra mam ji take a muzu doporucit i wúrth
supr urcite to prostuduju,jeste nekdo nejake navrhy?

12.09.2010, 16:45 |
Kesam Tona dobrá je.
Tona, wurth jak zde zaznelo jsou velmi kvalitni :)
Ale ted nevim co mas pod pojmem gola sadu. Jestli nejakou velkou, tak se do te cenove kategorie nevejdes. jestli jen racnu a par orechu tak by jsi mohl :)

12.09.2010, 18:40 |
Bladzej | Upraveno: 2010-09-12 18:54:11
Mam stoletou Tonu a za nic bych ji nevyměnil. Dnešní jsem čet že už neni co bejvalo.
Co sem ozkoušel, tak Fortum taky nejsou špatný.
Btw mam dojem, že to tu řešil Johanik :) pohledej.
ja mam BGS, velkou... bity nic moc, ale orisky jsou super - racna prezila i povolovani stredove matky s metrovou trubkou...
koupil sem tuhle sadu Proteco
[ Link ] , je v ni skoro vsechno co bys mohl potřebovat, zatim se mi s ní podařilo povolit všechno. Za ty peníze si dobrý kauf.
Třeba Wurth, co tady padnul je dost velkej luxus pro domácí použití. Tona je taky dobrá ale mám zkušenosti jen se starýma kouskama
moc vsem diky za nazory,zatim to vyhrava Tona,ale tech obchodu a tipu je strasne moc,ma nekdo obchod kde maji ty Tony za dobre ceny?

12.09.2010, 20:29 |
PK tona mi přijde na takový to domácí utahování už moc velkej přepich...tu co cem dal Squere, myslím dělá hodně firem, akorát se to liší cenou (např ATX a další, ta atx vyjde ještě levněji), ale je to na tobě, taky sem nejdřív koukal na tonu, ale nakonec muj kandidát je atx.
osobne som kupoval cca mesiac dozadu v Metre/Makre gola sadu stanley, a sokojnost. orechy su na styl tisichranov, mala a velka racna atd.... cena bola tusim 27€. Orechy sme davali na vzduchovu utahovacku a neprasklo nic, takze vcelku kvalita. robim s nou vsetko.

12.09.2010, 22:22 |
cuir no ja s Tonou nemam dobre zkusenosti. Pokud se nejedna o tu starou co maji nasi otcove tak to stoji pekne za prd. Od tony sem zlomil monterpaku (podotykam ,ze sem na ni nepouzil zadnou trubku) prasklo mi nekolik orechu a znicil sem jednu racnu.
Pak jsem mel jednu dobu pujcenou jednu golasadu znacky extol a byl jsem s ni tak spokojeny ,ze jsem si pak poridil presne tenhle kufrik:
[ Link ] =
to co sem s tim uz povolil a kolik sem s tim uz rozebral a slozil nejen motoru tak to by ona uzasna jmenem propagovana ,ale kvalitou hodne za ty leta sprznena TONA nemela sanci vydrzet. Takze za me tona rozhodne NE.
Konecny vyber je stejne na tobe:)
Na tehle gole co mam se mi libi dlouhe orechy, jiz mockrat sem je vyuzil.
nj tona jedine starsiho data vyroby ty dnesni sou jak od sikmookejch fungujou lip ty tesco pristroje -))
[ Link ] jinak asi tohle covece mam doma malou golicku a dava to zatim statecne -))
ja mam teda tonu novou a povedlo se mi u ni znicit racnu,tak sem racnu vymenil za stanley a ta zatim drzi.
Stara Tona je luxus, novejsi je uz horsi. Wurth je vybornej, ale taky si ho zaplatis. Ja mam sadu od Manesmanna a jsem maximalne spokojen. Jinak mam jeste malou sadu od Protecu co tu daval Squere a musim rici, ze me ta znacka velice prekvapila a nedam na ni dopustit.
cca 24 let stará Tona a slouží luxusně, přežila už kdejaký zvěrstva

13.09.2010, 11:03 |
martinz | Upraveno: 2010-09-13 11:17:16
ja mam HONITON kupovano tak pred peti rokama stavala teda o dost vic a taky spokojenost racny drzej orechy taky akorat nakej sroubovak umrel ale kupoval jsem v kamenem krame a vzdy hned vymena kus za kus
[ Link ]
Už se to tady řešilo pár měsíců zpět, zkus pohledat.
Jednu poctivou komunistickou Tonu taky mám, je to opravdu nezničitelný, ale to se už bohužel nedá říct o těch nových kouscích.
Osobně používám Festo, dělám s tím auta pravidelně a zatím absolutní spokojenost za investované peníze. Všechny ořechy zatím drží, beru to občas i trhákem přes trubku. Taky bity, torxy, všechno zatím původní.
[ Link ] Kdybych kupoval dneska, tak bych do výběru přidal ještě Fortum. Od nich mám očkoplochý a očkový klíče a zatím taky spokojenost.

13.09.2010, 12:37 |
koren velka Proteco na domaci pouzivani, v kufru "je mi jedno ze to nekdo ukradne/nekde zapomenu" mala hociminska za 3kila a jeste nekde stara tona na prasarny.
kdybych ted neco shanel tak asi Bahco
koupil jsem Bahco (ma je napr. Pixmania de), oproti Tona je to uplne nekde jinde, rozdil asi jako mezi Ifa v. Man :-)